Etichete

, , ,

Am sa incerc sa scriu un articol despre nimic.

 

Nimic nou, decat faptul ca liberalii au reusit iarasi sa se faca penibili a nu stiu cata oara. cu nu stiu ce motiune au citit ei in fata Prefecturii. Adunati cu chiu cu vai, vreo 200 de oameni care habar nu au ce vor nu au facut decat sa fie comici si sa provoace hohote de ras atunci cand au poposit la sediul PSD. Radeau ei liderii de acasa, ca la sediu nu mai era nimeni. Ca sa parafrazez un comentator de pe FB, „Doina se pisicea si isi etala toaletele prin Parlament„, iar liberalii se dadeau de ceasul mortii citind motiuni. Mari destepti sa faci un miting noaptea. N-am fost, insa probabil au citit la lanterna.

 

Timp in care..

 

Deputatul PSD Razvan Rotaru si hai sa va spun in premiera, viitor candidat la Primaria Botosani, dadea publicitatii un comunicat absolut elucubrant. Nu gasesc termeni sa-l descriu, dar am sa-l descriu pe comunicatorul PSD care a emanat asemenea voma: un prost care suge banii partidului imbarligand cuvinte si formaind epitete gretoase despre calitatea de om a politicianului, un cap patrat care habar nu are sa redacteze publicabil un mesaj, un tont cu nasul pe sus  care crede ca PSD va fi vesnic partidul stat, un inganfat care ne ia de prosti nestiind ca au trecut vremurile cand credem ca tot ce zboara se mananca si beam suc la dozatorul TEC. Astept cu larg interes sa ma dea comunicatorul (asta e ultima goanga in materie de imbarigatura politica) in judecata ca sa-i pot vedea fata si eventual sa-l injur birjareste.

Pe scurt: Razvan Rotaru si Cosmin Andrei au tras banu` de pe patronul de la Formens, vreo 25.000 EU ca sa repare ei blocul de pe Primaverii ce l-au aruncat in aer aia de la Delgaz si nu s-a prins nimeni. In acest caz vinovat a fost mortul. E mai comod pentru aia de la ISU. 

Adica sa ajute oamenii. Buuuuuuuun. S-a procedat stiintific, ca la partid: unul a tras paralele de pe francez, altul se ocupa cat mai repede sa faca rost de certificat de urbanism si de autorizatie de constructie si eventual va stabili si firma care sa faca reparatiile. Si asa am aflat ca prin primavara 🙂 se vor apuca de treaba. Na, cat de repede se poate. O noua expertiza ca alea doua facute de Primarie nu-s bune, se impune. Cert e ca la Lebada se va face un cartier tip iglu pana la primavara, dar pe banii lui Mos Craciun si acolo vor fi cazati oamenii cu apartamentele explodate. Si nu stiu cum, babaiatuleba, tot pe spuza PSD s-a tras imaginea. Ca daca face cineva o imparteala banii nu ajung nici sa pui gresie in toate apartamentele daramite sa faci consolidari si fatade etc.

Pana la urma e un lucru bun ca se face insa daca Rotaru care are cat de cat o imagine se asociaza in campaniile lui „umanitare”cu mincinosi patologici precum Cosmin Andrei si gasca o sa ajunga primar la el in bucatarie.

Daca Gerard, patronul de la Formens a preferat sa doneze 25.000 de euro la PSD si nu direct intr-un cont pentru amaratii aia, insamna ca partidele politice au devenit fundatii umanitare. Iar asta chiar nu o musc deloc. Zic sa-i dea si lui Cristi Roman niste bani sa-si ia o casa, ca tot a ramas fara fiind exectutat de creditori si sa nu-l mai lase sa hamaie a pustiu prin fata la Prefectura. Ca doar nu e Gerald Mama Omida sa stie cine ajunge la putere. Sa dea dovada de inteligenta si sa vasleasca cu doua maini. Daca vrea, ii spun eu ce-si doresc liberalii, fiecare in parte de la Mos Craciun. Multi dintre ei, libertate.

Am zis ca scriu despre nimic dar nu m-am putut abtine. Dar pana la urma, niste neica nimeni tot nimic insemna. Ca-s PNL, ca-s PSD, sunt alesii nostri se cheama. Si, de bine de rau, nu fac nimic. Nimic bun.

 

 

Reclame