Etichete

, ,

Suprefecta Violeta Beclea iti aduce aminte de „Violeta care duce galeata la gunoi„. Numai ca ea nu duce nimic la gunoi ea se pregateste de razboi. Drept urmare, iata ce afis si-a infipt pe usa

beclea

Asaaaaaa, deci sa recapitulam si sa traducem 🙂 : „Mediu de securitate local. Zona Administrativa. In acesta incapere nu este permis accesul persoanelor neautorizate. Interzis fotografierea si telefonul mobil„. Sa crapi de ras nu altceva.

Babaiatuleba a luat-o razna lupu`. Ea saraca se crede de pe la SRI, SIE, doisunsfert si toate alea, e arie protejata e obiectiv militar. Nu mai stiu ei ce sa inventeze ca sa-si creasca importanta functiei. Lungul nasului nu se vede din cauza pieptului bombat drept urmare trebuia inventat ceva. Si uite ce a gasit Violeta: ia sa se faca ea agent secret. Dovedita a fi incompatibila, subprefecta de Botosani s-a dat la fund o perioada, pentru ca importanta functiei ii permite, nu-i asa? insa acum a dat cum mucii in fasole nasol rau de tot. Trebuia ea sa faca ceva sa fie cotofana din Prefectura, asa ca si-a impopotonat usa cu inscriptii care mai de care mai idioate. Mai lipsesc semnele cu inotul interzis, atentie copii, incepator auto, nu calcati iarba si atentie zona alunecoasa si le avea pe toate. Dar hai sa le luam pe rand.

  • mediu de securitate local. Ca si cum acolo se intampla toate secretele judetului. Hartii clasificate, numai pentru ochi, interzis multiplicarea etc.. Si nu e birou, e un mediu. Nu e un habitat, e o ecosfera. E lumea ei imaginara in care a ajuns din greseala propusa de Portariuc si si-a transformat-o in mediu de securitate local. Asa ca sa se simta Violeta bine. Si iti vine asa in minte cand citesti asta o incapere sterila, antifonata, cu bruiaj la telefoane si cu pereti grosi. Uite unde statea 007 in Botosani. La usa cu multe afise. Zau ca James Bond ar pleni de ciuda ca el nu avea asa ceva pe birou. De fapt saracu` nici nu avea birou. Un pacalici, nu-i asa?
  • zona administrativa. Hai ca aici a nimerit-o. Numai ca saraca in setea ei de importanta a uitat ca de fapt cladirea intreaga se numeste „Palat Administrativ„. Ca si cum ar avea o zona administrativa intr-o alta zona admnistrativa. Adica ar pute un mot la mot. In fine. Sau cine stie, poate o fi singura zona administrativa din Palatul Administrativ.
  • in acesta incapere NU este permis accesul persoanelor neutorizate. Hai faaaaa, pe buneeeeee? Da cine are accesul permis mai Violeta mai? Nu cumva Prefectura e o instutie publica in care este permis accesul tuturor cetatenilor? Sau gata, ai cumparat-o si pe asta, e a ta! Bineeeeee. Dupa logica ta Violeto ar trebui sa ne autorizam sa putem intra la tine in birou. OK. Intrebare: de unde pana mea se scot autorizatiile astea, cat costa, si ce acte trebuie sa depun? Trebuie dosar cu sina sau plic? Si cine ne-ar putea opri sa mergem la tine in birou ca ai uita sa-ti iei bodyguard. Vezi, nu fi neglijenta ca vine persoana neautorizata si iti intra in birou si-ti face scandal. Asta daca te gaseste pe la munca. Las-o fa dracului de treaba. Adica platitorul de taxe si impozite din care tu pupi salariu nu cumva sa ajunga la tine in birou ca ti-a greata de el si-ti strica mediul de securitate local, nuuu? In fine, am zis-o. Vreau sa ma autorizez sa pot intra in biroul ala sa-ti imput aerul cu prezenta mea nedorita si sa pun si eu niste intrebari. Asta in caz ca nu ai secrete de serviciu. Ca sa afle si lumea cu ce te ocupi.

 

Meanwhile, adica intre timp sau pana una alta, uite Violeta ce trebuie sa faci ca sa devii si mai simpatica:

beclea2

Repara dracului usa aia odata. Asta trebuie sa faci. Nu lipi afise e ea ca nu sterg vechimea si stricaciunile. Ce dracu. Mediu de securitate local are usa stricata? Doamna subprefect cred ca purtati manusi cand puneti mana pe clanta, nu? Ca din lefoiu ala baban nu va puteti permite sa va cumparat o incuitoare mai de domne ajuta si sa dati 50 de RON la un tamplar sa va faca usa giugiuc. Las sa faca el prefectu`  ( asta a fost o poanta ca doar nu avem prefect) si statul roman. Violeta are nevoie de parale sa se faca frumoasa ca sa se dea pe facebook. Toata esti dragalasa cand te tragi in poze si le dai la fraieri sa vada ce bine-ti merge. Sau cumva si usa e degizata? Esti asa ca in povestea aia cu „Fata babei si fata mosului”, nuuuu? Violeta pana una alta daca nimeni nu te-a facut vedeta, te-ai facut singura, dar banui ca acesta este scopul tau. Urmatorul pas ar fi sa mergi la Romanii au Talent sa faci un standup comedy despre mediul de securitate local, arii protejate si usi stricate. Hai ca opresc aici, sunt convins ca te-am lamurit si ca ti-am dat importanta solicitata, ca pana la urma nu vad sensul inscriptiilor penibile de pe usa biroului tau.

 

DECI ! Am depistat astfel cele doua mari probleme ale orasului. Teatru Mihai Eminescu si clanta lui Violeta Beclea. Amandoua trebuie reparate.

Reclame