Etichete

, ,

Fostul candidat la functia de primar al municipiului Botosani, Viorel Coman, este plin de datorii. El se judeca cu SC Locativa SA, pentru un debit de 23.000 de lei, reprezentand chirie si penalitati neachitate de firma lui Coman, care ocupa un spatiu detinut de societatea municipalitatii.

Exista facturi restante inca din 2015, el nu vrea sa recunoasca penalitatile asa cum sunt ele prevazute de contract„, declara directorul SC Locativa, Florinel Gornea.

viorel coman

SC MIDAS TRANSPOST SRL, firma personajului care s-a vrut primar al Botosaniului, se ocupa cu productia de mobilier din pal melaminat. Ultimele informatii erau ca Viorel Coman este singurul angajat al acestei firme, deci taie si asambleaza mobilierul doar el. SC Midas ocupa in prezent un spatiu al SC Locativa situat langa Petrom pe Soseaua Iasului. Asa cum spune Florinel Gornea, directorul SC Locativa, inca din 2015 au inceput problemele cu plata facturilor si a utilitatilor: „El nu vrea sa recunoasca penalitatile, asteapta probabil sa i le plateasca bunica. Acum, de ceva vreme nici macar nu mai vrea sa primeasca facturile, considera ca probabil e spatiu proprietate personala„. Gornea sustine ca dupa ce va obtine o hotarare judecatoreasca il la evacua pe Viorel Coman din spatiu si prin executor judecatoresc va recupera toate debitele. In momentul de fata, conform datelor furnizate de serviciul contabilitate de la SC Locativa, debitele lui Viorel Coman sunt urmatoarele:

-12.665 de RON sold facturi restante

-10.335 de RON penalitati la facturile neachitate

-600 de RON restanta la plata utilitatilor (curent electric)

SC MIDAS TRANSPOST SRL ocupa spatiul lui Locativa inca din 2008. „A fost bun platnic o perioada, insa din 2015 au inceput problemele. Penalitatile pe care le contesta el, sunt prevazute de contract. Va trebui intr-un final sa le plateasca, numai ca acestea cresc de la o zi la alta”, mai sustine Gornea. Chiria lunara perceputa de SC Locativa pentru spatiul ocupat de Coman este extrem de mica, cu mult sub pretul pietii.

Viorel Coman, evident, are cu totul si cu totul alta pozitie: „A fost primul termen al procesului. Cei de la Locativa nu s-au prezentat si nici nu au adus acte care sa justifice pretentiile lor. Documentele inregistrate in contabilitatea mea indica faptul ca am o datorie la jumatate din cat spun ei. Practic a fost dublata invocandu-se penalitati pentru care acum ne judecam„.

Fostul candidat mai spune ca dupa proces, chiar daca nu are bani, se va imprumuta si va plati datoria, dupa care se va muta cu afacerea in alt spatiu. Cel mai probabil Viorel Coman nu a studiat deloc actele. Unicele documente pe care SC Locativa trebuia sa le depuna la Judecatorie sunt contactul si facturile neachitate. Iar acestea exista in dosar.

Viorel Coman a candidat independent pentru functia de primar al Botosaniului la alegerle locale trecute, umplandu-se de penibil. E a reusit sa colecteze doar 226 de voturi. El a preferat cateva vacante in strainatate anul trecut in loc sa isi achite chiriile restante la firma municipalitatii. Iata-l in Istambul, chiar in perioada de campanie electroala.

viorel istambul

Viorel Coman a cochetat si cu meseria de jurnalist, incercand sa realizeze emisiuni la un obscur post TV din Botosani insa a renuntat repede din cauza ca era prea greu.  El mai detine un chiosc NON Stop pe Calea Nationala si in prezent este pamfletar pe facebook.

Reclame