Etichete

Uffffff. Stirea zilei vine tot de la PSD. De data aceasta de la Organizatia Botosani. Vom scapa de Cosmin Andrei viceprimarul etnobotanic al municipiului. Pupilul lui Portariuc va capata un posta caldut la Bucuresti, in Guvern, un post de secretar de stat la Ministerul Comunicatiilor. In locul sau va fi numit alt consilier PSD si este vorba despre Gabriel Tanase.

Cosmin Andrei se pricepe la comunicatii. El a detinut o firma de internet, ACX si avut aproape 300 de abonati. Intre timp a vandut-o. El s-a facut remarcat in acesta activitate prin actele nelegale, in sensul ca si-a dezvoltat reteaua fara a respecta prevederile legale in vigoare. Ca un tanar PSD-ist avid de putere, el a intins cablu aerian exact in locurile unde legile locale interziceau. Drept rasplata pentru tupeu va fi numit secretar de stat fix in Ministerul Comunicatiilor.

Cosmin Andrei se pricepe si la comert. In spatiul comercial detinut de el in Botosani se vindeau etnobotanice. Ca si adjuvante intru distractia tinerilor deltfel. Nimic „rau”, doar ca a intrat in atentia Politiei care a si instrumentat un dosar penal in acest sens.

Nu este un secret ca mare parte din colegii sai de partid jubileaza la acesta plecare, Andrei fiind pe persoana deloc simpatizata de extrem de multi colegi. Acestia considera ca actuaul viceprimar a capatat functiile in urma unor cumetrii politice si nicidecum prin merite. Cert este ca Andrei Cosmin isi va putea etala tehnocatia la nivel macro, intr-o pozitie de raspundere la minister.

 

Reclame