Etichete

, ,

Si si-a facut Portariuc si site: http://www.portariuc.ro. Normal, omul mai vrea un mandat de primar. Totusi nu inteleg o chestie. De ce minte in halul asta? Chiar va recomand sa-l cititi sa va amuzati copios.

Urmaream in urma cu ceva ani o emisiune TV la care invitati erau Plesu, Cartarescu si Liiceanu. Si se vorba depre prostire in campanie electorala. Atunci s-au facut niste analize interesante dar concluzia a fost una: „Minciuna cu cat ma gogonata este construita, cu atat este mai credibila„. In bunul sau simt, in credulitatea sa, votantul, indiferent ca este el pensionar, tanar sau functionar public, barbat sau femeie, se duce la vot manat de un singur imbold: speranta. Speranta in mai bine, desigur. In momentul in care il intoxici cu niste gogonate din astea: mii de locuri de munca, cartiere noi, spital, tren de mare viteza, drum expres, si totate porcariile pe care le debiteaza, omul votant gandeste cam asa: „bai din ce zice asta sigur face ceva. Hai, poate nu face 2000 de locuir de munca, dar cateva sute face„.. si tot asa. Il voteaza din speranta ca poate sub minciunile lui se ascunde un dram de adevar. Haideti mai votantilor sa va spun ceva: Ovidiu Portariuc este mitoman. El chiar minte cu adevarat si nu se poate opri. El e genul de om care daca te scuipa atunci cand vorbeste iti spune ca ploua. Si uitati dovada ca minte de ingheta apele, chiar de pe siteul lui.

Portariuc a restaurat integritatea in Primaria Botosani. De parca aia de acolo erau niste corupti si in vremurile trecute erau arestati pe capete.Cum a restaurat-o? A angajat un interlop din clanul Cordunenilor, pe consiliera sa Iolanda fosta caratoare de tigari din Ucraina si pe Catalin Olaru care foarte repede si-a tras pe firma sa lucrari pe banul public. Il tine consilier pe informatorul securisc cu acte Florin Egner si e sub papucul lui Mihai Tincu, un om de afaceri care a reinstaurat sclavia la firmele sale iar banii si-i trage impreuna cu asociatii de prin diverse zone offshore ca sa nu plateasca taxe statului (dar acesta este un subiect care va fi tratat mai pe larg).

Ei bine, in capturile expuse mai sus vedeti la realizari ca: „Portariuc a chemat procurorii sa tina cursuri de integritate pentru functionarii Primariei„. De parca integritatea se invata 🙂

Procurorii s-au suparat si probabil l-au sunat pe Portariuc: „Scoate ba minciuna aia de acolo ca nu ne-ai chemat tu nicaieri si asemenea cursuri nu au avut loc niciodata„. Si imediat pasajul cu pricina a fost scos de pe site. Noroc ca am avut timp sa fac captura.

Iata ca ceea ce era de demonstrat s-a demonstat. Procurorii i-au dat peste bot mincinosului si laudarosului si acesta a cazut cu botul pe labe. Asa cum au procedat procurorii vor proceda si botosanenii in ziua votului. Vor demonsta ca nu mai cred in minciunile unui tanc alintat si-l vor trimite sa invete ce insemna normalitatea. Definitiv, cu stampila.

 

Reclame