Etichete

, ,

In mod normal ar trebui sa fiu nervos si revoltat. Dar nu sunt. Cand vad cu ce insistenta leaga Portariuc numele Tele`M de numele Catalin Flutur doar ma apuca greata. Printr-un SMS l-am rugat frumos sa inceteze cu aceste asocieri, nesanatoase unei firme. Cum nu sunt membru de partid, chiar imi repugna orice presupunere ca as face jocurile unuia sau altuia.

Si acum haideti sa-i explic lui Ovidiu Iulian Portariuc al cui e Tele`M.

Legal, e al unei firme care se numeste SC Nord Est Media Image SRL, unde, actiuni detin in proportie de 90% eu si 10% colegul meu Adrian Sorodoc. Sigur, el stie toate aceste lucruri dar asociaza o politica editoriala care nu-i convine, cu numele adversarilor politici. Si de ce face asta? Pentru ca nu suporta critica. M-a dat si in judecata si a pierdut, este singurul botosanean care are hotarare judecatoresca ca e mincinos, dar el nimic frate. Batman, batman…

RapsodiaTV e a unui membru PSD, Gabriel Oprisanu, care isi asuma public acesta postura. Bravo lui. Somax TV e a lui Victor Mihalachi omul de la varful firmei Victor Construct, patron pe care primaria lui Portariuc l-a umplut de bani si care impreuna cu primarul a distrus orasul (vezi in ce hal arata teatrul sau strada Primverii). Na, televiziuni care nu critica pentru ca papa bun de la PSD si Portariuc. Si Tele`m are un contract cu PSD de 4000 de lei lunar, dar oameniide aici nu pupa funduri de politicieni pentru nici o suma. Asa sunt ei obisnuiti si nu-i rau de loc.

De banii acestia oricine de la PSD poate veni saptamanal sa raspunda sincer la intrebarile jurnalistilor. Si nu sunt sinceri. Ei cred ca daca platesc, adevarul se poate ascunde dupa un pres si isi pot da frau liber mincinilor. Ei bine, au constat ca nu e asa, ceea ce ne face in mintea lor, televiziunea lui Flutur. Ma opresc doar la televiziuni pentru ca as mai avea multe de spus de presa cumparata de Portariuc. E ofticat ca nu poate cumpara si Tele`M. Daca ar putea ar cumpara si Monitorul de Botosani. Numai ca aia de acolo sunt destepti. Pe comunicatele PSD sau ale lui Portariuc ii trantesc un „P” de la publicitate sa stie lumea ca e articol platit si nu reprezinta punctul de vedere al jurnalistilor.

Moral, Tele`m e a tuturor care au de spus ceva. E televiziunea botosanenilor de ani buni de zile, e locul de unde se trambiteaza adevarul. Si dreptate ne-a dat si Tribunalul Suceava si Curtea de Conturi Botosani si DNA-ul si toate institutiile care certifica faptele reale. Niciodata nu ne-am inselat. Stii, Portariuc, noi mirosim impostorii. Si telespectatorii nostri la fel. De aceea esti tu asa disperat si arunci cu noroi in noi, in toti cei care pretuim adevarul si faptele si dispretuim vorbele aruncate doar la miloaga de voturi. Toata lumea care a avut de spus ceva, care a incercat sa-si faca cunoscut un of, a avut acces la Tele`m. Deci moral e televiziunea tuturor, Ovidiu Iulian Portariuc. Si tu apelezi la serviciile ei, platesti pentru asta, tu te-ai oferit. Ti-ai facut campanie la Tele`m acum 4 ani si ai iesit primar. De ce versi troaca de unde ai mancat bine? Esti cumva porc? Nu esti, dar in schimb esti disperat. Si tocmai de aceea te inteleg perfect.

Si asa ca de final hai sa-ti mai explic ceva,  Ovidiu Iulian Portariuc. Tele`M e televiziunea tutoror botosanenilor. Cu sau fara simpatii politice. Deci implicit e si televiziunea lui ma-ta!

Reclame