Etichete

Citat de „clasic” in viata, evident politician, si iarasi evident cercetat penal, ca asa e la moda. Este vorba de primarul orasului Saveni, Relu Tarzioru.

„Mi-am dat acceptul pentru a fi inclus pe lista PSD pentru CJ pentru că eu sunt un „soldat” disciplinat. Lista pentru CJ va cuprinde nume de oameni care au făcut performanţă, care au făcut ceva pentru comunităţile din care provin, care au o notorietate. Nici nu ştiu cei din PNL ce soldat disciplinat au pierdut. Ei au pierdut câţiva liberali vechi şi au primit, în schimb, detaşamente întregi de la PDL ”

Si acum haideti sa vedem unde se ascunde miniuna/minciunile, si cum reuseste Tarzioru din niste bla-bla-uri sa se faca iarasi de bacanie, mai ceva ca primavara trecuta parca, atunci cand l-au ridicat mascatii de acasa de cum se ivisera zorile.

Mi-am dat acceptul„…

De fapt ii curgeau balele dupa o functie ca s-a obisnuit cu scaunul. Dar el „si-a dat acceptul„. In setea lui de putere, el chiar crede sau isi imagineza ca cineva s-a rugat de el, si cu chiu cu vai marele Tarzioru si-a dat acceptul. Se pare ca in acest caz dragostea de sine nu are limite, iar stima interioara depaseste cu mult volumetria corpului si da pe dinafara.

...”eu sunt soldat disciplinat„..

Unde e el „soldat disciplinat„? Si-a deschis PSD vreo cazarma? Nu a dezertat odata sau de mai multe ori? A fost la PRM, a fost la PNL acum e la PSD. Maaaaai ce disciplinat esti tu Relule! Daca era, ramaneai la PRM sa incui usa dupa tine si sa dai un ultim colt de paine cainelui lui Vadim. A nu, ca ala a murit de cum l-ati luat, ca n-ati mai avut si pentru el. Cat de disciplinat esti tu mai primarule de Saveni fost proprietar de retea CATV descoperit de fisc cu facturi fiscale false de vreun miliard prin firma! Si atunci erai disciplinat, respectai disciplina fiscala. Numai tu stiai cati abonati ai ca numarul lor de pe hartie nu se pupa deloc cu numarul real de abonati de pe teren. Nu i-a dus mintea pe aia de la fisc sa te numere sa vezi atunci cum ramanei tu si fara casa si fara terenuri si fara zambetul ala de smecher propasit peste noapte. Ai fost si la PNL si ai facut valuri dupa ce pana si Turcanu si-a dat seama ca-ti traiesti momentul. Acum ranjesti din PSD? Pana cand? Pana te vezi iar in functie? Pe ce merite Relule, ca ai vopsit niste scoli si ca stii sa raspunzi frumos la salut?

„….Lista pentru CJ va cuprinde nume de oameni care au făcut performanţă..”

Ce perfomanta ai facut tu Relu Tarzioru? Performanta de a fi ridicat de DNA in toiul diminetii pentru „smenuri cu APIA”? Hai ma lasi? Ai performat cand te-ai imbogatit vanzand gras reteaua CATV umflata cu pompa si crescuta cu evaziune se pare.. Sau mai degraba performai cand intrerupeai cand aveai tu chef emisiunile Tele`M in Saveni pentru ca nu-ti convenea tie ce se vorbea acolo in studio. Hai raspunde la chestiunilea astea performantule. Stiu ca performezi tare prin crasme si te lauzi ce gospodar esti tu si cum i-ai facut pe toti din Saveni sa te voteze in orice conditii. Te crezi de neinlocuit. Nu as vrea sa te vad pe aceeasi lista cu Manuela Zarug, Tamara Ciofu, Costica Macaleti, care chiar sunt performeri pe langa tine. In adevaratul sens al cuvantului.

„… Nici nu ştiu cei din PNL ce soldat disciplinat au pierdut…”

Vaaaaaaai. O sa-i bata mama lor. Prostii dracului. Nici nu stiu ei ce-au pierdut. Erau sa traga reportul la 6 din 49 si au schimbat numerele castigatoare. Am spus eu ca esti plin de tine si te crezi. Esti un talent nedescoperit si ai inflorit acum la PSD si te pregatesti sa tragi lista dupa tine. Cauza din care incepand cu Dragnea si terminand cu Portariuc cam toti ar trebui sa-ti pupe picioarele. Si daca tot te crezi soldat, mars la sapat transee sau la canal ca aia cu grade nu te primesc printre ei.

Pana una alta eu nu-ti dau nici un „big like” ca in primul rand nici nu stii ce e ala. Iti dau un dislike din toata inima. Asa cum dau la toti penalii care din functii fac pe nevinovatii, chiar si cand se vad cu catuse la maini.

Reclame