Etichete

Uite ca au ajuns si la Dolineaschi. Zeul PSD Botosani, ala cinstitul si a carui cuvant era grabnic ascultat. Dar el de fapt deschidea usi pe la ANAF si facea trafic de influenta. Cu asta se ocupa pe la Bucuresti. Si din acesta cauza DNA l-a pus sub acuzare.

Pe la PSD in provincie numai nu i se faceau poezii. Lui i se datora totul. Orice ban intrat in Botosani era ud de transpiratia lui Dolineaschi. Fiecare veceu de scoala de la tara ar fi trebuit sa aiba poza sa pe peretele de la pisoar. El le-a construit. El si cu Rica :))

Doina Federovici n-a mai dat comunicat de presa de data acesta  in schimb a simtit mirosul de hoit si repede la luat in brate pe Portariuc. Ea si cu el fac acum echipa. „Echipa PSD ramane de nezdruncinat„. Tipic. Asa au patit toti in PSD la Botosani, au sfarsit prin tradare. Si Aniculaese, si Balta si Egner si Contac. Numitorul comun a fost Doina 🙂 care a stiut sa ramana in picioare indiferent cine a fost sef. Probabil datorita meritelor si expertizei pe care o are.

Andrei a dat-o cu mucii in fasole si se pare ca aici se termina cariera sa de politician. I s-au frant aripile cam repede, la o varsta frageda. A fost imberb, a crezut ca tot ce zboara se mananca. Din pozitia pe care o avea, secretar general al PSD, practic al doilea om in partid, a crezut ca menirea lui e sa rezolve posturi prin soapte la colturi soptite. Probabil aceasta calitate de rezolvator de probleme ii conferea o putere interioara care il facea chiar sa se simta important. Si nu a facut decat sa se alature numarului imens de cercetati penal si invinuiti din PSD.

A demonstrat de fapt ca e un om slab, supus intereselor altora. Dealtfel asa a si razbit in politica. A carat serviete si a facut cafele. Dar pentru asta nu se face puscarie. Asa ca mai bine se limita la acest statut, fara sa se upgradeze la functie mare. Ca demonstrat ca nu stie ce sa faca cu ea.

Si inca o chestie: un presedinte de partid care umbla cu geanta de bani dupa el numai cu bancnote mari nu mai are ale alura de lider. Doar de traficant. Ca pana la urma cei de la DNA asta au scos in evidenta prin comunicat: ca deputatul de Botosani Andrei Dolineaschi a fost un traficant de influenta.

Reclame