Nu a trimis Doina Fedrovici nici un comunicat de presa ca si-a tras pensie speciala. E de mirare, ca de o bucata de vreme trimite informari la jurnalisti si atunci cand invarte la sarmale. Si culmea ca se gasesc cativa sa i le si publice. Na! Pana de subiecte si in plus ce nu face omul penru 250 de lei.

In schimb Doina Federovici a facut drumul de la Botosani la Suceava. Ea a sapat, a excavat, a pietruit, a asfaltat, a masurat, a defrisat si a construit potede. Sa te tii de fluieraturi si chiote de la soferi atunci cand senatoarea lucra suflecata si transpirata prin zona Stejarul, unde stau traseistele. Cea mai sexy parlamentara locala a reusit pana la urma sa aduca bucurie in sufletele conducatorilor auto alfel: a facut dumul pana la Suceava ca-n palma.

Acum vrea sa faca si drumul pana la Targu Frumos. Tot ca-n palma. Tot pentru soferi. A macanit ceva prin Parlament despre asta, sa se prinda bani la buget, a „imprumutat” initiativa liberala, dar nu i-a iesit. Si pac, ne-am trezit cu un comunicat de presa.

Bataia asta intre partide, cu comunicate de presa este penibila. „Uite mama, Viorel de la PNL mi-a murdarit chilotii”. „Ba ca nu!”, spune Viorel. „Ea si i-a murdarit, a calcat intr-o balta!”. Cam asa s-ar traduce cearta asta in comnicate. De fapat nimeni nu a facut nimic, chilotii sunt curati pentru ca nu au fost purtati. Arata cu degetele unii inspre altii crezand ca-s interesanti. De fapt sunt penibili. nu-s in stare sa dea vina pe ei pentru ca lumea traieste prost si-i injura pe la toate colturile.

Doina Federovici:

  • a fost la intalnire cu sindicalitii si si-a oferit umarul pentru ca acestia sa planga: BUFFFF un comunicat
  • a trimis o scrisoare deschisa catre toti parlamentarii locali: ALT comunicat
  • de 1 Decembrie, ziua nationala DIN NOU comunicat
  • La decesul Vioricai Afrasinei A MAI TRAS un comunicat
  • a marit salariile la 1000 de oameni cu 25%.URA! COMUNICAT
  • a impartit trandafiri la Gala Oamenilor Timpului: MERGE un comunicat
  • promite in curand majorarea salariilor pentru toti bugetarii: CLAR comunicat
  • vin bani pentru drumuri si copii: CUM DRACU sa nu dai comunicat!                  Iar exemplele pot continua, insa din sila ma opresc aici. Dar nu zic decat ca „Lauda de sine nu miroase a bine”.

 

 

 

Reclame