Etichete

,

De unde le scoate Portariuc asta nu stiu. Ultima mostra de fumigena la impresionat jurnalizdele e ca a cerut e sa fie verificati de Parchet 25 de functionari de la Primaria Botosani, pentru a se stabili daca au dosare penale sau nu. O gogomanie mai mare nici ca exista si culmea ca se gasesc chiar si jurnalisti sa-l creada. Dar iata declaratia lui Portariuc:

„Lista cuprinde 27 de persoane cu funcţii de conducere despre care vrem să aflăm dacă au în prezent calitatea de suspect sau învinuit în dosare cu anchetă penală. Vreau ca după această verificare să putem spune că este corupţie zero în Primăria Botoşani”

Cum faci tu ma de numai cu bata in balta dai pe la conferinte de presa? Cine te crezi sa verifici activitatea Parchetului? Sa-i verifici pe oameni de dosare, oameni care daca ar avea asemenea dosare ar beneficia si de prezumtia de nevinovatie. Gata, instauram stalinismul in Primarie? Cine are dosar penal sa plece acasa? By the way..numai ce i-am facut plangere penala lui Cosmin Andrei. Il dai afara? Nu cred. Iar te joci de-a imaginea sugerand ideea ca daca te dezbari de aia cu dosare ai sa elimini coruptia. Asta ca sa abati atentia de la modul in care te pregatesti sa indatorezi iar Primaria Botosani cu vreo 4 milioane de lei. Cum ai sa-i dai tu afara pe aia care au dosare, asta in caz ca vei afla vreodata? Oamenii aia sunt intrati in Primarie pe concurs nu pe ochi frumosi precum consilierii tai. Exista un Cod al Muncii si niste contracte de munca care trebuie respectate Portariucule, stiai asta?

Si hai sa-ti spun eu ca m-am interesat. Cel mult le poti cere oamenilor sa-ti aduca cazierele, desi e jignitor. Daca sunt angajati ai Primariei anchetati sau nu asta tu n-ai sa afli niciodata, ca Parchetul nu e mosia ta. Asta e si parerea procurorilor. Iar declaratia oficiala e ca „nimeni nu poate capata nici un fel de data din dosarele aflate in lucru la Parchet. Toate aceste date sunt confidentiale si reprezinta secret de serviciu„.  La o minima informare acet lucru pe care il comunic eu acum il puteau afla si consilierii tai. Dar de unde sa se priceapa ei?

Te-a suparat? Ia-ti jucariile si pleaca!

Intrebare la care astept raspuns „repede”: Daca ai facut contract cu Tehnic Assist de ce lucreaza oamenii de la firma lui Catalin Olaru prin diverse locuri din oras? E cumva voie? 

 

Reclame