Etichete

Ca sa o lamurim odata si cu oamenii din jurul lui Portariuc. Primarul care face pe_a niznaiul din America sustinand ca nu a avut habar ca, consilerul pe care proaspat l-a angajat are legaturi cu clanul Cordunenilor. Si ca sa fie tacamul complet, la dat afara direct de pe Facebook. Halal comunicare.

Dar acum il intreb eu urmatoarele: Cand a angajat-o pe Iolanda de pilda a avut habar ca fata asta a carat tigari de la ucraineni de-si rupea mainle? Stia sau nu stia de legaturile acesteia cu smecherii care se ocupau cu masini furate de prin vest? Sau daca nu stia poate ii aduc eu aminte cu o fotografie de pe la inceputul mandatului cand vesel lua masa cu tot soiul de dubiosi. Se pare ca-i place mediul acesta.

Dar de iarba care se fumeaza la chefurile „tineretului psd” nu stie nimic, nu? Ar avea el curajul sau Cosmin Andrei sa mearga la analize si sa le publice demonstrand ca n-au fumat iarba niciodata? E un profesoras de engleza care tot cara droguri usoare pe la petreceri si e si cam slobod la gura. Personal nu cred ca sfarsi bine. By the way, se vede ca ai fumat si dupa 6 luni daca se fac analizele…Eu nu cred ca ar avea curajul

Dar stie el Portariuc de escapadele bahice ale lui Olaru (directorul zonei metropolitane care haleste 6000 de ron pe luna din banii nostri pe stat degeaba), si ale lui Betenchi? Cu petreceri din alea grele pe la Miorita-Europa sau alte cluburi? Dar na…astea se trec cu vederea. Cum dracu` ii tin mesele cand danseaza pe ele?

Ovidiule ia spune stii de varul tau, consilier si el cred care pierdea din greu vremea pe la pacanele la Tex sau pe la jocuri de poker dubios organizate prin zone rau famate din Botosani? Si mergea cu masina ta. Tu erai la primarie „spetindu-te” pentru oras si el era la pacanele. Sebi Cujba il cheama ca sa nu te las in ceata. Mergea ma Portariuc pe benzina ta si poate pe banii nostri.

SI TU, direct de pe Facebook direct din State, unde nu stim la ce ai plecat, concediezi consilieri. Si mai faci si gargara politica cu fosta camarila de la Primarie. Vezi ca folosesti termeni care nu stii ce insemna. Devii semidoct si chiar nu esti, dar politica te face sa te crezi mai ceva decat te vede lumea. Unde sunt condamnarile, anchetele si faptele fostilor. Ia si zi cu nume si prenume daca ai sange in instalatii, nu vorbi asa la general ca poate babele care de mai voteaza s-ar mai duce odata sa puna stampila pe tine. Nici pe ele nu le mai convingi.

Si pana la urma nu uita: ai ajuns primar cu largul sprijin al unui penal (Florin Turcanu) si cu niste minciuni scrise intr-un plan elaborat de consilierii PSD din Bucuresti. Ca tu, hacar nu aveai. Pe la mijlocul campaniei sunai lumea dupa bani sa te mai finanteze. Vrei cu nume si prenume? Ai reusit sa faci orasul varza si ne faci sa tremuram ca vom pierde din cauza insolentei tale si proiectele pe care ti le-au lasat predecesorii.

Asa ca pana una alta, daca vrei sa fii inconjurat de oameni de bine ia si purcede pe ultima suta de metri la o selectie riguroasa si ai sa vezi ce surprize ai sa ai. Deocamdata esti inconjurat de un comunist (Tincu) si de niste papa-lapte care se credeau gangsteri sau teribilisti. Probabil cum te crezi si tu. De fapt am uitat. La tine e mai grav. Te crezi primar.

Reclame