Etichete

Cine nu stia ca la CJ se iau spagi, sau cine pretinde ca nu stia e un prost. Stiam toti, cel putin cei din presa, dar asa de ascunsi au fost incat era greu sa spui ceva despre Turcanu si gasca lui.

Dolly Com, Tratoria Trade, Victor Construct, fostul viceprimar Ion Ilie, Rafaello SRL, nevazatorul Tupilus sunt cei care au bagat bani grei in buzunarul baronului de Dracsani Florin Turcanu. Sumele sunt imense iar toate afacerile descrise pe larg pot fi citite aici:

http://www.botosaninecenzurat.ro/20150923-florin-turcanu-probleme-mari-cu-dna-vezi-aici-amanunte-cj-si-pnl-mana-in-mana-la-coruptie.html

Prea le castiga Victor Mihalachi pe toate. La licitatii se inlocuiau acte, erau descalificati ofertantii, se alegeau in comisii oamenii potriviti. DNA a intrat in sfarsit si in Botosani, lucru pe care il asteptam de multa vreme. Zeci de milioane de euro au intrat in buzunarul constructorului pentru niste lucrari spraevaluate si prost executate. Si, asa cum cum procurorii DNA parandaratul nu a lipsit.

Dolly Com a lui Iulian Cazacut platea taxa de protectie? Incredibil pentru o firma imensa care are afaceri cu toate hypermarketurile din tara. Grasul de Dracsani a reusit sa-i inspaimante pana si pe cei mai tari oameni de afaceri ai judetului si acestia au facut repede in pantaloni.

Sa-ti faci ditamai vilaul la marginea targului, sa scoti deoadata un abator, Florea Carn, din rahat (era acu, 6 luni executat de fisc), iar acum sa-l prezinti ca o floare cu cifra de afaceri inzecita nu se putea fara bani multi. Iar Turcanu, asa cum pretindea, nu avea. Masini, excursii, mese si chilhanuri toate pe bani din spagi. La asta s-a pretat fostul presedinte CJ.

Probabil se va duce acolo unde ii este locul, si el, si acolitii sai in speta cei care s-au infruptat in banul public fara a tine cont ca odata si odata vor da socoteala. E o inconstienta a banului, un miraj al bogatiei care-i determina pe „afaceritii” implicati sa nu mai tina cont de consecinte. S-au trait clipele de inavutire. Acum toti vor trebui sa deconteze. Sper la penitenciar.

Si noi am stiut tot ce se intampla. O parte le-am spus la momentele in care s-au intamplat. Dar multi au preferat sa pape o publicitate de la Victor sau de la Cazacut si sa taca din gura. Pacat.

Reclame