Etichete

Speram macar o sapamana sa nu scriu de izvorul nesecat de tampenii de la Primarie dar nu-i chip. Cand auzi cate si ce ii trece prin cap primarului ai reactii diferite. Eu personal intai ma enervez, dupa aia rad dupa care il compatimesc. Acum se pricepe si la caini si iata ce vrea sa faca.

Din cauza ca este ingrijorat de siguranta publica din Centrul Vechi el va dota cateva patrule ale Politiei Comunitare cu caini. „În cel mai scurt timp veţi vedea patrule cu câini în Centrul Vechi. Pentru început, vor fi trei-patru patrule cu câini, iar ulterior vom vedea dacă extindem această formulă”, e declaratia edilului, iar cainii au fost deja achizionati.

Probabil ei vor fi dresati sa sara la beregata oricarui tigan care va manca seminte. Sau sa disperseze grupurile de rromi care seara isi fac petrec timpul pe banci. Cam asta e marea infractionalitate din Centrul Vechi. Aaaaaa.. si uneori locuitorii zonei vorbesc mai tare si in alta limba. Bine e lesne de inteles ca acesi caini vor invata rromii sa-si rostesca limba susotind. 🙂

Si daca duce caini in Centrul Vechi ce? A dus patrule si nu a rezolvat nimic, decat niste amenzi, din punctul meu de vedere date aiurea. Unde e infractionaliatea acolo? Cine-s infractorii? Ce infractiuni fac?

Ok. Sa spunem ca are dreptate. Un caine sau doi sau trei ce pot face? Pana la urma sunt niste animale in lesa care nu musca infractorul ghicindu-l dintre corecti. Dar na, se mai cheltuie niste parale de la contribuabilul din Botosani incercandu-se un exercitiu de imagine prostesc.

Tiganii tot acolo vor sta, tot seminte vor manca. Ori poate Portariuc vrea sa dreseze cainii sa mature cojile de seminte, contribuind astfel la pastrarea curateniei. Si zona va fi altfel de promenada. Cu politisti, tigani si caini. Si Portariuc cu carnetelul de amenzi. Zau ca imi e mila de el cum le poate scoate din putul gandirii.

De ce nu s-a gandit de pilda sa cumpere niste caini ca insotitori pentru persoanele nevazatoare. Ar fi fost in spiritul politicii sociale pe care se cracaneaza ca o promoveaza. Sau sa curseze politistii comunitari, o parte sa invete tigneste, altii sa se descurce cu managementul conflictului. Nu s-a gandit ca nu vrea, nu ca nu stie, ca prost nu e. Mai trebuie acolo si niste politie calare si gata seamana a lagar. Nazist, ca si ei aveau caini, pe bune.

Reclame