Etichete

Si s-au gandit sa piarda fix foile cu intrebarile de la concursul pentru manageri din 2012. Cu raspunsurile corecte incercuite si cu o groaza de adnotari care de care mai comice pe langa. Dealtfel si intrebarile sunt mai mult decat hazlii (parte din ele). Cele doua cu firma ca o gradina si managerul gradinar si cu cele 6 palarii colorate din testul lui Bono sunt absolut monumentale :)(vezi la pagina 6) Alte intrebari sunt de genul „Manastire intr-un picior ghici ciuperca ce-i?”

Si actele le-au gasit fix un contabil istet pe care l-au suparat dandu-l afara. Iar contabilul da acte la presa. La toata presa. . Saptamanal cate ceva, asa nu-si iasa jurnalistii din mana. Iar presa sta si se uita la ele pentru ca patronii de ziare sau publicatii on-line papa publicitate grasa de la Modern Calor. Cauza din care nu publica decat indemnuri la plata caldurii :)))))

Asa ca ele nu pot fi citite doar pe www.botosaninecenzurat.ro la linkul acesta: http://www.botosaninecenzurat.ro/20150824-modern-calor-sta-pe-un-butoi-de-pulbere-vezi-de-ce-au-fost-in-stare-directorii-de-acolo-cu-largul-concurs-al-alesilor-nostri-documente-explozive.html

Si evident vor fi dezbatute la TeleM, de data acesta pana se va sesiza cineva. Ca acum tampenia e extrem de vizibila, si managerii trebuie sa raspunda pentru ce s-a intamplat acolo. Totusi o mana de nepregatiti, pentru ca nu au demonstrat ca-s in stare sa ia un concurs pe bune, conduc o firma care gestioneaza bugete de milioane de ron.

Si asta se va intampla atat timp cat firmele de utilitati publice sunt exploatate strict politic in ceea ce priveste angajarile, achizitiile si platile. Adica, se infrupta cine e prieten cu politicianul de la putere.

By the way, mai sunt acte de la acel contabil istet, vor fi si ele publicate, si amintite si rasamintite pana cand cei de la Modern Calor vor da un test pe bune. Sa vede ce stiu si daca trec.

Ion Diaconu, Agapie Denisia si Florin Sandu. Unul din ei a fost neglijent cu fituicile. Toti au participat la concurs. Si tot papa lefuri babane, mai mult pe stat degeaba.

u. grile_Page_7 grile_Page_6 grile_Page_5 grile_Page_4 grile_Page_2 grile_Page_1

Reclame